Pure Gold krema za lice potpuno je prirodan eliksir, nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju vaše kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina.

Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. PURE GOLD krema sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i ugroženu kožu. Tako vaša koža dobija sve što je potrebno odjednom.

PURE GOLD KREMA ZA LICE: Prirodni eliksir sa kavijarom i česticama zlata koji će vratiti mladost vašoj koži!
Promo 

Takođe, čestice zlata, koji je najskuplji metal na tržištu, obožavaju ljudi širom sveta. U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

Upravo ova dva sastojka predstavljaju najvažnije komponente Pure Gold kreme za lice.