Korejsku kozmetiku karakteriše jedinstvena formulacija sastojaka. Upravo zbog toga je dosta tražena, a sve one žene koje su je isprobale, više se ne odvajaju od njihovih proizvoda. Licu daju dodatnu „ishranu“, hidrataciju i dubinsko čišćenje. Od drugih proizvoda se razlikuje po tome što brine, ne samo o lepoti, već i zdravlju kože.

Ekspres emulzija je sredstvo specijalno napravljeno za svakoga ko preferira lagane kremaste teksture. Preporučuje se za sve tipove kože kao preventivno sredstvo protiv prvih promena izazvanih starenjem.

Sastojci ove emulzije su: niacinamid, kolagen, aminokiseline, beli čaj, šitake i hidratantni kompleks.

Niacinamid (vitamin B3) ima blagotvorno dejstvo na istanjenu i oštećenu kožu, poboljšava boju lica, doprinosi smanjenju bora.

Kolagen stvara zaštitni film na koži i zadržava vodu, pruža efekat laganog liftinga.

Aminokiseline su neophodne komponente prirodnog hidratantnog faktora rožnog sloja epidermisa. Poboljšavaju metaboličke procese i pomažu obnavljanju vodenog balansa kože.

Beli čaj ima visoku antioksidativnu aktivnost, štiti ćelije od štetnih efekata ultraljubičastog zračenja.

Šitake stimuliše regeneraciju tkiva, povećavaju gipkost i elastičnost kože.

KOREJSKA EMULZIJA SA KOLAGENOM: za savršenu kožu lica i dalje samo zbog vas po neverovatnoj ceni od 243 rsd
Promo 

UPOTREBA : Nanesite malu količinu ekspres emulzije na čistu kožu. Izbegavajte predeo oko očiju. Sačekajte da koža upije. Može da se koristi uveče i ujutru kao osnova za šminku.

Ekspres emulziju možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 243 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Količine su ograničene, a celokupan asotiman preparata možete videti OVDE.

Tekst: PROMO