Poslednjih nekoliko godina korejska kozmetika je postala pravi hit, ne samo na našem tržištu, već i širom sveta. Ono što je izdvaja od ostalih i utiče na njenu popularnost jeste kvalitet koji je dostupan po povoljnim cenama. Korejska kozmetika postaje sve cenjenija, jer zbog svakodnevnog čišćenja, hidratacije i zaštite lica, dame sa Istoka uglavnom imaju nežno, negovano lice i lep, ujednačen ten.

Ekspres emulzija je sredstvo specijalno napravljeno za svakoga ko preferira nanošenje laganih kremastih tekstura na kožu. Preporučuje se za sve tipove kože kao preventivno sredstvo protiv prvih starosnih promena.

Sastojci ove emulzije su: niacinamid, kolagen, aminokiseline, beli čaj, šitake i hidratantni kompleks.

Niacinamid (vitamin B3) ima blagotvorno dejstvo na istanjenu i oštećenu kožu, poboljšava boju lica, doprinosi smanjenju bora.

Kolagen stvara zaštitni film na koži i zadržava vodu, pruža efekat laganog liftinga.

Aminokiseline su neophodne komponente prirodnog hidratantnog faktora rožnog sloja epidermisa. Poboljšavaju metaboličke procese i pomažu obnavljanju vodenog balansa kože.

Beli čaj poseduje visoku antioksidativnu aktivnost, štiti ćelije od štetnih efekata ultraljubičastog zračenja.

Šitake stimulišu regeneraciju tkiva, povećavaju gipkost i elastičnost kože.

UPOTREBA: Nanesite malu količinu ekspres emulzije na čistu kožu. Izbegavajte predeo oko očiju. Sačekajte da koža upije. Može da se koristi uveče i ujutru kao osnova za šminku.

Ekspres emulziju možete naručiti OVDE po PROMO CENI od samo 243 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, 011/442 0501, 064/866 0055 ili 062/220 352, svakog radnog dana. 

*Količine su ograničene, a celokupan asotiman preparata možete videti OVDE.

Tekst: PROMO