Alpska ruža je poznata po tome da ima lekovita svojstva. Ono najbolje izvučeno iz nje omogućava da vaša koža bude regenerisana i podmlađena. Na potpuno prirodnoj bazi, svakodnevno možete da negujete vaše lice i uočite razliku veoma brzo.

Samo mesec dana Vam je potrebno da podmladite lice na sasvim prirodan način! Tajna je u sastojcima revolucionarne kreme, Alp Rose,  koja je bazirana na matičnim ćelijama alpske ruže. Svi korisnici Alp Rose kreme su fascinirani njenim učinkom i rezultatima koji su odmah vidljivi!

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Alp Rose kremu možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 064/866-0055 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od 4.460 rsd.

*Ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate gratis! Ukoliko naručite tri kreme, još dve dobijate gratis!