Šišanje kose na kratku "paž" dužinu (engl. bob) koja je toliko moderna i dalje ne znači da je punđa nestala sa modne scene, piše Lepa & Srećna.

Naprotiv, upravo će ta frizura biti glavni trend u 2020. godini.

Tako tvrde modni stručnjaci a potvrdu daju holivudske glumice koje su bile zapažene na dodeli kritičarskih nagrada u Los Anđelesu na samom početku godine.

Olivija Vajld podigla je začešljanu, vrlo elegantnu punđu kao krunu na vrh glave, dok je Mendi Mur čak "prošetala" dve punđe, očešljane nisko na potiljku. Kosa je podeljena razdeljkom na sredini i vrlo glatko začešljana, a punđice stegnute iznad samog vrata. Deluje zaista neobično.

Alison Bri ima zaista kratak "bob" ali je uspela da prikupi kosu pozadi. Iskoristila je i ona vizuelni trik i pustila nekoliko pramenova da dobije potpuno neobavezan utisak. 

Eni Marfi je odabrala model "maturske punđe", podignute naizgled nemarno, uz dva duga, talasasta pramena puštena uz lice.

Karen Fukuhara ima samo jedan pramen, ali vrlo širok, na desnoj strani lica. Ostatak kose glatko začešljan, tako da se razdeljak skoro i ne vidi.

POGLEDAJTE MODERNE PUNĐE U GALERIJI SLIKA.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Hit frizura za 2020. godinu! Ideje za kraću i dužu kosu!