Sezona leta i odmora se završila, a boja tela na kojoj smo radili cele sezone počinje da jenjava. Svi bismo žarko želeli da ostanemo crni, međutim, za to je potrebno izlaganje suncu kojeg sad već ima dosta manje, a na tržištu se masovno nude posete solarijumima ili korišćenje krema koje pak mogu da izazovu pojavu fleka i neravnomerno potamnjivanje. Kako ne biste postali „žrtva“ tih nuspojava, trik je da nađete savršenu kombinaciju prirodnih sastojaka koji će dati vašoj koži željeni izgled.

DR. VITON BRONZAN BIO KAPI za samotamnjenje za predivan bronzani ten bez izlaganja suncu će učini vašu kožu savršeno tamnom, blistavom i zavodljivom!

Pomoću Bronzanih Bio kapi možete birati koliko intenzivan ten želite da imate – što više kapi tamnija je boja.

Kapi se savršeno kombinuju sa vašom postojećom kremom ili losionom za telo.

Kapi sadrže 98,9% prirodnih sastojaka od kojih je 72% organski i obogaćeno podmlađujućim fito-kompleksom s organskim ekstraktima šipka, acai, chlorella, goji i zelenim čajem koji će podmladiti, osvežiti i dati sjaj vašoj koži. Springwell, Dr Viton, Bronzan, Kapi, Preplanuli ten, Koža, Prirodno

Dr. Viton bronzan bio kapi možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.599 rsd!

* DOSTAVA JE BESPLATNA.
**Celokupan asortiman možete videti OVDE.