Italijanska glumica Monika Beluči bukvalno je odrasla pred budnim okom javnosti, budući da je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina.

Međutim, tek kada se presila u Milano 1988. godine počela je da stiče slavu, a u njenoj karijeri je jedna od najznačajnijih godina bila 1989, kada se pojavila na naslovnoj strani magazina Elle i kada je počela njena saradnja sa brendom Dolce & Gabbana - koja i dalje traje.

Mlada manekenka u usponu je ubrzo postala čuveno ime u modnom svetu, a njene fotke iz tih dana jasno pokazuju i zašto.

View this post on Instagram

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Fotografija mlade Monike Beluči u crvenoj bluzi sa dobukim dekolteom postala je jedna od njenih najlegendarnijih slika, a nastala je upravo te 1989. godine, kada je glumica imala svega 25 godina.

Iako je od tada prošlo skoro 30 godina, Italijanka i dalje pleni istim šarmom i potpuno prirodnom, neusiljenom lepotom i seksepilom kao i tih dana.

Od dana kada je Monika nesigurnim korakom tek osvajala Milano do danas jeste prošlo mnogo vremena, ali ga je glumica pametno iskoristila - izgradila je svoje ime ne samo kao lepotica. Uspela da se izbori za svoje mesto pod zvezama sa sve raskošnim oblinama.

Zato danas ponosno ističe da joj je najvažnija stvar na svetu da bude srećna i da se dobro oseća u svojoj koži, a ne šta će neko da misli o njoj.

Izvor: Espreso / Noizz