Monika Beluči (54), italijanska glumica koju smatraju jednom od najlepših na svetu, iznenadila je sve obožavaoce novim izgledom, piše Lepa & Srećna.

Čuvena brineta koja zavodi najlepšim ženskim atributima nije još objavila ovu sliku na svom Instagram profilu, ali je ona ipak procurila na profilu fanova. Slika je prikazuje kao - plavušu!

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI, KAJLI MINOG, DEMI MUR: koja je tajna izgleda ovih lepotica u pedesetim

Kako se ispostavilo, novi imidž nastao je zbog Monikine uloge u francuskoj komičnoj mini seriji "Deset procenata". Serija prati život u jednoj pariskoj umetničkoj agenciji koja želi da pridobije zvezde najvišeg renomea. 

Za potrebe ove serije, Monika je već nosila dosta kraću kosu, ošišanu u paž i blago isfeniranu na unutra.

Međutim, sada je iznenadila asimetričnim razdeljkom i toplom plavom nijansom, koja ističe njene tajanstvene tamne oči, uokvirene gustim trepavicama i mediteranski markantnim obrvama. 

PROČITAJTE JOŠ: MONIKA BELUČI otkriva svoj JELOVNIK: kako lepa Italijanka godinama neguje svoj seksepil (DIJETA ZA 7 DANA)

Lako gužvani talasi izuzetno modernog kratkog paža odlično pristaju lepoj italijanskoj glumici, a obožavaoci se slažu da uz crnu kožnu jaknu koju Monika ovde nosi, zaista izgleda dvadeset godina mlađe! Šta vi kažete?

Kakva je neverovatna moć transformacije ove prelepe glumice i kako joj stoje različite frizure, pogledajte i sami u nastavku!

NAJNOVIJA I NAJLEPŠA SLIKA MONIKE BELUČI, KOJA VEĆ IMA VIŠE OD 100 HILJADA LAJKOVA OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

U intervjuu za čuveni francuski list Pari Mač, Monika je govorila kako o ulozi u seriji tako i u odnosu pripadnika jačeg pola koji se prema njoj ophode kao prema pravoj ikoni lepote!

"Nisam nikakva ikona", odbila je Monika ovakve tvrdnje novinara. "Šta vi mislite, da ja hodam po vodi? Možda je bilo komplikovanije kad sam bila mlada i kad sam možda i plašila muškarce. Danas, sa ovih nekoliko bora i nesavršenosti, ja se njih manje plašim. Nisam više beba, već zrela žena."

NAJLEPŠA I NAJNOVIJA SLIKA MONIKE BELUČI KOJA VEĆ IMA VIŠE OD 100 HILJADA LAJKOVA OČEKUJE VAS NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Izvor: Lepa & Srećna