Pevačica Seka Aleksić najviše vremena voli da provodi u svom domu i divnom dvorištu na periferiji Beograda, a njene slike pored bazena komentariše ceo Internet, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INSTAGRAMU SU ODUŠEVLJENE - SEKA ALEKSIĆ PROMENILA BOJU KOSE: pogledajte kako pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Već sa prvim toplim danima Seka i njen sin Jakov počeli su da uživaju u letnjim čarolijama i da se kupaju u velikom bazenu u svom dvorištu

Dok su svi na Instagramu pozitivno komentarisali "sladak" snimak na kojem Jakov uživa u bazenu, pevačica je ostala u senci. 

Međutim, kada je Seka objavila sliku u kupaćem kostimu, komentari su se ređali jedan za drugim.

Kliknite OVDE da pogledate Sekinu sliku u kupaćem kostimu!

PageBreak

Seka se slikala u crvenom jednodelnom kupaćem i tako pokazala da je spremna za leto. Svi su komentarisali kako pevačica ima lepo telo i izgleda zategnuto. 

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ OTKRILA SVE O MAJČINSTVU I NOVOJ TRUDNOĆI: pevačica priznaje šta njenom sinu ne sme da nedostaje (FOTO)

Seka je redovno objavljivala slike i snimke iz teretane, a izgleda da je vežbanje dalo rezultate, pa je uspela da izgubi višak kilograma i zategne telo.

Pevačica se ove godine slikala samo u jednodelnim kupaćim kostimima koji su apsolutni HIT ove sezone, a posle crvnenog, nosila je jedan zeleni i crni sa elegantnim mantilom za plažu.

Kliknite OVDE da pogledate još slika Seke Aleksić u kupaćem!

PageBreak

Kliknite OVDE da pogledate Sekinu sliku u kupaćem kostimu!

PageBreak

Kliknite OVDE da pogledate Sekinu sliku u kupaćem kostimu!

Izvor: Lepa & srećna