Pevačica JelenaKarleuša poznata je u javnosti kao neko ko voli da eksperimentiše i šokira modnim izborom, a ovoga puta je sve iznenadila nova frizura i stil njene majke Divne Karleuše!

PROČITAJTE JOŠ: Divna Karleuša kopira ženu Sulejmana Veličanstvenog: majka popularne pevačice napravila istu frizuru kao lepa Šeherezada (FOTO)

Divna Karleuša je javnosti poznata kao nekadašnji radijski voditelj i urednik. Kako i sama priznaje, često kuburi sa kilažom, ali uživa u svim modnim novitetima i često se fotografiše sa ćerkom Jelenom koja redovno objavljuje slike na Instagramu.

Na najnovijoj slici vidi se da je Divna itekako uspela da dotera liniju, a očigledno je da je višak kilograma regulisan. Navodno je smršala oko 40 kilograma, a promenu u fizičkom izgledu ispratila je i promena imidža.

Ovako je Divna izgledala nekad (slika ispod), a kliknite OVDE da pogledate kako izgleda danas!

PageBreak

Divna sada ima kratku kosu koju je ofarbala u nijansu narandžaste. Iako je početkom godine napunila 59, mnogi su saglasni da je novi imidž učinio da izgleda mlađe. Pored kose Divna je odlučila da promeni i način oblačenja i stil šminkanja. Pevačicina majka je istetovirala obrve, a mnoge je začudio rajf za koji bi se malo koja dama u njenim godinama odlučila.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna vila Jelene Karleuše: zavirite i vi u dnevnu sobu popularne pevačice (FOTO)

Kako vama izgleda novi stil Divne Karleuše?

Prilagođeno sa: Kurir