Nedelja mode u Milanu održava se od 21. do 27. februara 2018. Modne kuće predstavile su svoje nove kolekcije za sledeću jesen i zimu, ali i trendove u frizurama koje će se nositi ove godine. Izdvojili smo tri frizure koje možete brzo napraviti čak i kad nemate čistu kosu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ZANOSNA FOTOGRAFIJA MONIKE BELUČI I SLOBODE MIĆALOVIĆ: pogledajte sliku i odlučite koja je glumica vama lepša (FOTO)

Razdeljak na stranu 

Razdeljak na stranu je jednostavna frizura za koju vam je potreban samo malo veštine, dobar češalj i nešto laka za kosu. Frizer Sem Mek Najt smatra da ova frizura odaje utisak luksuzne elegancije i da  se odlično spojila s novom kolekcijom Fendija.

Kliknite OVDE da pogledate još frizura koje skrivaju masnu kosu!

PageBreak

Broš u skupljenoj kosi 

Kada kosa nije oprana, uvojke često skupljamo u rep. U čast britanske dizajnerke nakita i stilstkinje Džudi Blam koja je preminula neposredno pre početka ovogodišnje milanske Nedelje mode Sem Mek Najt ukorio je razbarušene uvojke Max Marinih modela svetlucavim broševima.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA FRIZURA KOJU ŽENE OBOŽAVAJU: pogledajte najlepšu frizuru sa šiškama za 2018. godinu (FOTO)

Reč je o detalju koju priziva buntovne osamdesete godine u Londonu. Umesto broševa u izradi ove frizure možete se poslužiti i predimenzioniranim kopčama za kosu. 

Kliknite OVDE da pogledate još frizura koje skrivaju masnu kosu!

PageBreak

Čvrste pletenice

Pletenica je izvrstan izbor za poludugu i dugu kosu. Jil Sander za jesen/zimu 2018. godine predlaže po dve čvrste pletenice koje štrče u suprotnim smerovima.

Izvor: Zadovoljna