Monika Beluči pojavila se na crvenom tepihu dodele nagrada Virna Lisi u Rimu koja je slavnoj italijanskoj glumici na svečanom događaju bila i uručena. Za taj događaj Monika je izabrala dugu crnuhaljinu sa belim tačkicama čiji dezen i kroj podsećaju na stil iz 1950-ih, a kombinovala je uz crni džemper na raskopčavanje i crne čizme s platformom

PROČITAJTE JOŠ: 12 najlepših slika i Monika Beluči u novoj mladosti: zanosna glumica u 52. godini zapalila Instagram (FOTO)

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju na 53-godišnjoj lepotici jeste njena nova, znatno kraća frizura. Monika je čitavu karijeru njegovala dugu kosu, ali sada se odlučila na promenu i dužinu kose poznatu kao "clavicut". Reč je o frizuri ošišanoj do ključne kosti (clavicula je latinski izraz za ključnu kost), a frizeri kažu da je kosa koja seže do ključne kosti "čudotvorna" jer osim što pristaje svakom obliku lica, odgovara i svim teksturama kose.

PROČITAJTE JOŠ: 10 haljina koje najlepše nosi Monika Beluči: evo zašto je lepa Italijanka kraljica lepote i jednostavne mode (FOTO)

Tankoj i ravnoj kosi pomoći će u postizanju volumena. Čvrstoj i kovrdžavoj kosi pomoći će u kroćenju volumena. Kod kratkog boba kovrdžava kosa dobija volumen na vrhovima i tako stvara iluziju proširivanja lica, a to se s ovom dužinom neće dogoditi što se može videti i na fotografijama MonikeBeluči s dodele nagrada Virna Lisi.

Slike Monike Beluči sa novom frizurom pogledajte u fotogaleriji!

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Monika BelučI je jedna od najlepših glumica na svetu, ali njena nova frizura će potpuno oduševiti I inspirisati žene!