Lepa Brena već nekoliko nedelja letuje u Hrvatskoj, a osim što uživa u suncu i moru, iskoristila je priliku da poseti estetskog hirurga u Zagrebu kako bi sredila podočnjake, saznaje Kurir.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA OBILAZI BIVŠU JUGOSLAVIJU: srpska pevačica objavila snimke i slike sa letovanja (FOTO + VIDEO)

Da je gazdarici „Granda“ izgled veoma važan i da dosta pažnje posvećuje tome, već je svima poznato. Zato nas i ne čudi što je Brena ovog leta rešila da popravi nedostatke na sebi, jer je od sledećeg meseca očekuje promotivna kampanja povodom 35 godina karijere.

- Krajem avgusta Lepa Brena je odradila intervenciju kojom je sredila podočnjake i tamne krugove ispod očiju, ali nije u pitanju klasičan hirurški zahvat. Reč je o savremenoj metodi kojom se pomoću tanke igle filer ubrizgava direktno na kritično mesto. Za to je platila 400 evra, što uopšte nije mnogo s obzirom na to koliko je do sada plaćala hirurške intervencije koje je radila.

Brena je odmah posle intervencije, koja je potrajala manje od jednog sata, mogla da se vrati na svoju jahtu na Hrvatskom primorju jer je to potpuno bezbolan tretman. Prezadovoljna je rezultatom. Odmah sutradan se slikala sa drugaricama i fotografije šerovala na društvenim mrežama kako bi pokazala svoj novi izgled - rekao nam je izvor blizak Živojinovićevoj.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ JE JOŠ SMRŠAO: Pogledajte kako Brenin sin izgleda sa 50 kg manje

Lepa Brena nije odgovarala na naše pozive i poruke.

I. E.