“Seks – odličan je za kožu”, rekla je Sarandonova u intervjuu za magazin "Ju" kada su je pitali da im otkrije tajnu svoje lepote. 

PROČITAJTE JOŠ: Kako je osvojen Bali-beg: tajna lepote i nege turske zvezde Fahrije Evdžen

Glumica, koja će u oktobru napuniti 70 godina, kaže da joj je neko nedavno rekao da “liči na mlađu Suzan Sarandon” i dodaje da je tu mladolikost održala zahvaljujući zdravom načinu života. 

Osim zaštite od sunca, svakodnevnog vežbanja, izbegavanja cigareta, Suzan dodaje i pozitivan odnos prema životu kao važan eliksir mladosti. 

“Morate da se brinete o sebi”, kaže Sarandonova. “Da biste ostali mladi i zdravi, treba da izbacite iz života toksične stvari i toksične ljude. Smejte se i imajte seks – ako se dovoljno srećni da ga dobijete – to su takođe važne stvari.” 

Iako rado prima komplimente, kaže da se ne plaši starenja. 

“Nikad nisam smatrala da ću izgubiti seksualnost, senzualnost, radoznalost i životnu snagu s godinama”, kaže Sarandonova. “Osećam se seksepilno koliko i nekada, zapravo i više. Više se sviđam sebi sada, jer imam više iskustva”, kaže ona. 

Suzan Sarandon ,koja je izjavila da se nikad neće podvrgnuti plastičnoj hirurgiji, kaže da u tome ne vidi lepotu. 

PROČITAJTE JOŠ: Zašto slavna turska glumica Nebahat Čehre (70) ne stari: 10 zlatnih pravila lepote sultanije Valide iz "Sulejmana Veličanstvenog"

“To je personifikacija straha. To je potpuno neprivlačno i pokazatelj je da osoba nije u skladu s onim što joj se prirodno događa”, kaže glumica.

Izvor: B92

FOTOGRAFIJE GLUMICE SUSAN SARANDON POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna Glumica Suzan Sarandon tvrdi da se uopšte ne plaši starosti, a sa njenim mladolikim izgledom, zdravljem i telom u punoj kondiciji svakako nema razloga za to... evo njenih tajni!