Pletenica je pravi modni hit za leto 2015. godine a Jelena Đoković prosto nije mogla da izabere lepšu varijantu od ove popularne "riblje kosti", ispletene iznad čela i asimetrično spuštene iza desne strane lica.

Mlada dama je nedavno osvojila i "Vog" i svrstala se među"dame koje vladaju suptilnim i sofisticiranim osećajem za modu" po izboru ovog slavnog modnog portala.

Zato ne iznenađuje što je izgledala divno i na tribini Vimbldona 8. jula 2015. godine, gde je bodrila Novaka Đokovića u meču za četvrtfinale.

Uz romantičnu belu, čipkanu bluzu je ogrnula i laki bež kardigan, a od detalja je imala samo decentne viseće minđuše i obavezne naočare za sunce!

Na samom početku meča na tribinama "Ol Ingland Kluba", Jelena se pozdravila i sa Dejvidom Bekamom koji je meč pratio sa sinom Romeom - prava prilika za seriju slika koje su osvojile Tviter.

VIŠE: Kao sa modne piste: Jelena Đoković doterala liniju posle porođaja (FOTO)

VIŠE: Jelena Đoković: U gajenju i vaspitanju Stefana pomažu nam bake i deke

Wimbledon day with my little man

Posted by David Beckham on Wednesday, 8 July 2015

Neki su se na ovu temu i našalili kako je "džentlmen Bekam mogao da ustane da se pozdravi sa gospođom Đoković".

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Kruna od kose za kraljicu Vimbldona! Zlatnosmeđi pramenovi u kosi Jelene Đoković došli su do punog izražaja u dugačkoj pletenici koja iznad čela formira pravu malu krunu... pogledajte!