Jedna od najpoznatijih supermodela, prelepa Sindi Kraford bila je i ostala sinonim lepe i negovane žene. Iako je majka priroda bila darežljiva prema njoj, Sindi tvrdi da je veoma bitno na vreme početi sa negom kože jer u kasnim četrdesetim videćete prave rezulatate. 

"Koristim dnevnu kremu sa SPF zaštitnim faktorom, a uveče je noćna krema obavezna. Naravno pre nanošenja krema, obavezno kožu detaljno čistim. Kada osoba sa 35 godina počinje da se brine o svojoj koži, rezultate ne vidi tad, već kada je u poznim četrdesetim. Sada primećujem da je adekvatna nega u tridestim bitna za kasnije rezultat”, tvrdi Sindi

Osim divne kože, manekenka se može pohvaliti i gustom kosom. Međutim, Sindi objašnjava da ne stari samo vaša koža, već je isti slučaj i sa kosom. Zato je podelila saveta kako da sačuvate gustinu i sjaj svojoj kosi.

Ovde pogledajte 5 tajni besprekornog izgleda Amal Alamudin.

“Niko vas verovatno nije upozorio da kosa što je starija brže se lomi. Zato je ne perem svaki dan, ali pre pranja stavljam masku za kosu. Pre nego što legnem da spavam, obavezno je podignem kako se ne bi u toku noći lomila”, objasnila je Sindi.

Pogledajte kako je Sindi Kraford izgledala pre 22 godine, a ništa manje zanosna nije ni sada u poznim četrdesetim!