Duga i negovana kosa je san svake žene. Ukoliko ste se pobrinuli da vaše vlasi budu zdrave i sjajne i naravno duge, vreme je da se osvežite ovog proleća nekom modernom frizurom.

Poznati frizeri su već prikazali na poznatim damama neke od trendova koji će se nositi tokom proleća 2014. godine - sa Pariske nedelje mode, frizure možete pogledati ovde, dok je za crnke sa srednjom dužinom kose naročito popularna "Kleopatra" frizura. U ovom tekstu vam predstavljamo tri zapažene frizure za dugu kosu koje su privukle veliku pažnju.

Prva je romantična i elegantna frizura glumice  Ane O' Reli koja nosi "prirodan rajf"i to na sredini glave, što dozvoljava blagim talasima da uokvire lice, a glumici savršeno pristaje.

Holivudska glumica Amanda Sejfrid pojavila se na crvenom tepihom sa kosom prebačenom preko desnog ramena koja je bila pravi pogodak za ovu priliku i bila odlična zamena za elegantne punđe - zalizani levi deo je hit u 2014. godini.

Kao jedan od trendova ovog proleća pojavio se i konjski rep, koji je odličan za dnevne, ali i večernje varijante,a glumici Holand Roden odlično je pristajao na crvenom tepihu - očešljan je spreda krajnje jednostavno, ali je zato pozadi prelomljen u krupnim talasima.

Pogledajte u galeriji slika, tri frizure poznatih dama koje vrlo lako možete napraviti... 

LepaiSrecna Unesite duh proleća u svoju kosu uz par zanimljivih ideja...