Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLA SMILE OLOVKA ZA ZUBE: Za samo 1.740 dinara ka filmskom osmehu kakav ste oduvek želeli!

Najčešći problem sa zubima predstavlja njihova boja koja se vremenom menja.

 profimedia-0318806311.jpg Izvor: Profimedia

Tekst: Promo

Do promene dolazi uglavnom zbog procesa u organizmu, nepravilne ili neodgovarajuće higijene, zbog konzumiranja određenih namirnica… Sama boja zuba ne određuje da li su oni zdravi, ali ima veliku estetsku ulogu.

Osmeh je uglavnom najupečatljiviji i većini je bitno da baš on bude najlepši detalj na licu. Mi za vas imamo fantastičan predlog kako možete da izbelite vaše zube kod kuće, bez odlaska kod stomatologa!

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.

 1. Ola olovka.jpg Izvor: Promo


Kako funkcioniše?
Korak 1: Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.
Korak 2: Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
Korak 3: Isperite usta nakon 30 minuta.

 2. Ola olovka.jpg Izvor: Promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po sniženoj ceo od 1.740 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

U ponudite možete videti i Ola Set za izbeljivanje zuba koji sadrži OLA USB LED svetlo, 2 Olovke za izbeljivanje zuba, vodič za nijanse, iPhone i android adapter i uputstvo za korišćenje, koji možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 4.720 rsd , kao i set koji se sastoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, koji možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 5.460 rsd ili pozvati 011/442 0502 radnim danima.
* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije