Deo oko očiju je osetljiv i potrebna mu je posebna nega. Najbolje što možemo da učinimo da bismo odmorili kožu je da joj obezbedimo dovoljno sna, kao i da biramo kvalitetne preparate koji će nam dati svež izgled i za kratko vreme učiniti da izgledamo podmlađeno. Zato je tu Avon, iz čije laboratorije stižu inovativni proizvodi, uz koje ćemo blistati i zračiti samopouzdanjem.

Za negu pred spavanje i nakon buđenja, odličan izbor je Dual Eye krema za ublažavanje podočnjaka sa Protinolom TM , koja se sastoji od gela za neutralizaciju podočnjaka kojeg nanosimo uveče, i jutarnje kreme za korekciju tena. Prvi rezultati biće vidljivi već nakon 48 sati* korišćenja. 

krema-avon.1.jpg
Promo 

Kapci koji su zategnuti, vizuelno će „otvoriti“ oko i dati nam izražajan pogled. Fenomenalna Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom TM sastoji se od gela za zatezanje kapaka i kreme protiv bora. Dual eye lifting tretman za samo 48 sati**, koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

Za potpuno osvežen izgled celog lica - Anew L4 Power Shot ampule doprineće da nakon samo jedne ampule koža bude svežija i mekša, nakon tri ampule da izgleda zdravije i osveženo, a posle samo sedam ampula koži će se vratiti izgubljeni kolagen.***

Protinol TM je patentirana formula koja je osvojila srebrnu Edison nagradu u kategoriji „Napredna nega kože“, a dostupna je samo u Avonovim proizvodima. Ova tri proizvoda sa Protinolom TM dostupna su u Avon brošuri od 1. januara, kao i na
sajtu www.avon.rs.


*zasnovano na korisničkoj studiji 99 ljudi
**zasnovano na korisničkoj studiji 130 osoba
***zasnovano na testiranjima 3D tkiva.