Dešava se, sve češće, da osobe pate od pojačanog znojenja čak i kada je napolju hladno jesenje ili zimsko vreme. Nekima se to dešava jer se „natrontaju“ da se ne bi smrzli napolju, ali čim skinu višak slojeva odeće sa sebe i znojenje prestaje, međutim sve je veći broj osoba koji se bore sa tim problemom i kada nemaju mnogo slojeva na sebi. Ta pojava se naziva hiperhidroza i, iako je dosta zastuljena, o njoj se malo priča. Zašto? Zato što je ljude sramota o tome da razgovaraju sa svojom okolinom, jer hiperhidroza pored fleka na odeći od znoja ide i sa neprijatnim mirisom.

Pokušavajući samostalno da reše problem, koji se nažalost ne može rešiti samo upotrebom običnih dezodoranasa ili stikera, osobe često počnu da se povlače u sebe, da izbegavaju kontakte što neretko dovodi do anksioznosti i depresije.

Ukoliko znate nekoga da se bori sa ovim problemom, ili ste to baš Vi, ne očajavajte. Rešenje postoji, a nisu u pitanju nikakvi invazivni tretmani! Ono što je potrebno jeste Perspi Guard sprej.

Perspi Guard preparat protiv prekomernog znojenja.
Promo 

Perspi Guard je antiperspirant sa maksimalnom snagom protiv znojenja koji je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka za razliku od ostalih antiperspiranata na tržištu, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.
Prsnite sprej 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

Razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoranasa

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Neželjena dejstva

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

NaručitePerspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 2.200 rsd i uživajte u svakom danu!