Primetili ste da vam na češlju ostaje mnogo dlaka nakog češljanja, da vam se kosa vidljivo proredila, a dlaka 
stanjila i počinje da vas hvata panika?  Da li su vaši roditelji imali problem sa opadanjem kose i sa lošim kvalitetom dlake, pa se plašite da će se to isto desiti i vama? Da li znate da ćelavost može da bude i jeste nasledni problem? Pored naslednog faktora, postoje i oni drugi koji utiču na opadanje kose: stres, hormoni, neadekvatna nega o kosi… Kod rešavanja gorepomenutih  problema važno je znati da se oni rešavaju i unutar organizma a ne samo spolja, te je potrebno pažljivo odabrati preparat i voditi računa da je potpuno prirodan, tj. da je na biljnoj bazi.

Bob‘s secret preparat  sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje. 

Bob‘s secret
Promo 

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio  da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

Bob‘s secret
Promo 

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od samo 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

 Tekst: Promo