Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORITE SE SA NEPRIJATNIM MIRISIMA I PREKOMERNIM ZNOJENJEM: Preparat na koji možete da se oslonite

Perspi-Guard sprej pomaže kod preteranog znojenja!

 zena zapusila nos prstima 0311876426.jpg Izvor: Profimedia

Prekomerno znojenje mnogima predstavlja veliki psihološki i socijalni problem koji utiče na normalan život i svakodnevne i profesionalne aktivnosti. Osim što je vidljivo, može dovesti do neprijatnosti, pa čak i do gljivičnih i bakterijskih infekcija, osipa… Zašto da se skrivate i da zapostavite svoj društveni život, kada ovu tegobu možete da rešite?

Hiperhidroza, ili prekomerno znojenje, je izuzetno rasprostranjen problem o kom se, nažalost, malo govori. Osobe koje pate od ovog poblema najčešće se osećaju neprijatno i nelagodno im je o tome da porazgovaraju sa nekim. Zahvaljujući Perspi-Guard® spreju, nećete ni morati da pričate. Perspi-Guard® uvezen je iz Engleske, klinički odobren sprej i rešava problem prekomernog znojenja. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate i od teškog oblika prekomernog znojenja, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu.

 Perpsi Guard Izvor: Promo

Perspi-Guard® namenjen za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela.

Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno, Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Ovaj fantastični proizvod naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije