Univerzalni komadi garderobe koji su aktuelni uvek, sada su na korak od vas. Možete ih uklopiti uz svaki stil – casual, poslovni ili večernji, i biti spremni za izlazak dok kažete keks. Pogledajte koji su to modeli koji nikada ne izlaze iz mode i odaberite omiljeni!

Džemper
Promo 

Končani džemper u bež boji

Fantastičan končani džemper sa blagim „slepi miš“ rukavima, veoma nežan i udoban za nošenje. Veoma je prilagodljiv svim prilikama, od jutra do večeri. Jedan od vodećih modnih trendova je kombinovanje sa suknjom.

Sastav: 100% akril, veličina: univerzalna.

Naručite ga online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 7271 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

2. Majica sa natpisom
Promo 

Bela majica sa natpisom

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji treba da postoji u svakom ormanu. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam bude udobno, a da pritom izgledate moderno i šik.

Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ili ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma  je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena.

Majicu naručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 7271 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

Bluza sa falticama

3. Bluza sa falticama
Promo 

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje.

Naručite je online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 7271 od ponedeljka do petka, po ceni od 1.290 rsd.

Blejzer sa diskretnim volanima

Blejzer
Promo 

Univerzalni kratki blejzer je fantastičan komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Naručite ga online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/635 7271 od ponedeljka do petka, po ceni od 2.790 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman.

Tekst: Promo