Ljubav prema modi većina žena ima i, složićete se, kada nađu modni komad koji im odgovara i pristupačne je cene, osete radost i uzbuđenje. Dame uživaju u otkrivanju novih dizajna interesantnih modela i kvalitetnih materijala, zato pogledajte neke od popularnih komada i prepustite se osećaju. Prepoznaćete onaj za kojim tragate.

Bluza sa falticama

on line prodaja garderobe
Promo 

Odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.290 rsd.

Suknja od tila sa čipkom

on line prodaja garderobe
Promo 


Duga suknja od veoma aktuelnog i bezvremenskog tila fantastičnog kvaliteta, u modernoj mint boji. Oplemenjena čipkom, za pojačanu nežnost i uživanje. Model je blagog „A“ kroja, izuzetno udoban, potpomognut pojasom od širokog lastiša. Veoma je prijatna za nošenje, zahvaljujući laganom tilu koji diskretno prati svaki vaš pokret, bez ikakvih opterećenja.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.590 rsd.

Košulja sa mašnom i kristalnim dugmićima

on line prodaja garderobe
Promo 

Klasična košulja je komad garderobe koji je obavezan u svakom ormanu. Na raskopčavanje, ukrašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika, fantastično se uklapa u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se kombinuje sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna je i udobna, teget boje, od poliestera. Idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.990 rsd.

Elegantna bluza u boho stilu

on line prodaja garderobe
Promo 

Elegantna bluza u boho stilu kraćeg je kroja i idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer pruža fenomenalan osećaj.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Blejzer sa diskretnim volanima

on line prodaja garderobe
Promo 

Blejzer sa diskretnim volanima fantastičan je komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.790 rsd.

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.