Bilo da su u zatvorenom prostoru, zidne ili viseće, takozvane vertikalne bašte su divan način da kreirate prostor koji ostavlja neverovatan utisak na sve ljubitelje biljaka.

Današnje viseće bašte postale su pravi trend i sada ne predstavljaju samo ukras za vašu terasu. One će uneti pravi dašak prirode u bilo koji prostor i osvežiće vaš stan. Jednostavne, elegantne viseće korpe, ručno rađeni stakleni terarijumi savršeni za sunčane prozore tokom zime ili zidni okviri učiniće vaš mali vrt zapanjujućim.

Nije ni čudo što su viseće korpe i saksije bile jedan od najvećih trendova u baštovanstvu u 2013. godini o čemu više možete pročitati ovde.

Za vas smo odabrali naše omiljene korpe, zanimljive terarijume, i okvire, upečatljivog stila i lake za održavanje. Možete ih pogledati u galeriji te ih poručiti kod nekog majstora.

Koji vrt drži svetski rekord po broju visećih cvetnih korpi pročitajte ovde.

POGLEDAJTE SVE IDEJE ZA KORPE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta

LepaiSrecna Originalne, jedinstvene viseće bašte savršenih dimenzija, jednostavno su rešenje za malu baštu prepunu mirisnih biljaka. Pronađite i vi svoj novi model za najlepšu cvetnu korpu ove sezone.