Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreativno i lepo

VISEĆA BAŠTA: ideje za cvetne korpe (FOTO GALERIJA)

Autor Marina Takac
Autor Marina Takac

Originalne, jedinstvene viseće bašte savršenih dimenzija, jednostavno su rešenje za malu baštu prepunu mirisnih biljaka. Pronađite i vi svoj novi model za najlepšu cvetnu korpu ove sezone.

Izvor: Foto: Terrain

Bilo da su u zatvorenom prostoru, zidne ili viseće, takozvane vertikalne bašte su divan način da kreirate prostor koji ostavlja neverovatan utisak na sve ljubitelje biljaka.

Današnje viseće bašte postale su pravi trend i sada ne predstavljaju samo ukras za vašu terasu. One će uneti pravi dašak prirode u bilo koji prostor i osvežiće vaš stan. Jednostavne, elegantne viseće korpe, ručno rađeni stakleni terarijumi savršeni za sunčane prozore tokom zime ili zidni okviri učiniće vaš mali vrt zapanjujućim.

Izvor: Foto: Terrain

Nije ni čudo što su viseće korpe i saksije bile jedan od najvećih trendova u baštovanstvu u 2013. godini o čemu više možete pročitati ovde.

Za vas smo odabrali naše omiljene korpe, zanimljive terarijume, i okvire, upečatljivog stila i lake za održavanje. Možete ih pogledati u galeriji te ih poručiti kod nekog majstora.

Izvor: Foto: Terrain

Koji vrt drži svetski rekord po broju visećih cvetnih korpi pročitajte ovde.

POGLEDAJTE SVE IDEJE ZA KORPE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...