Ako ste objektivom zabeležili poneki procvetali pupoljak, detalj na prozoru, terasi ili vrtu, podelite te prelepe momente sa nama! Fotografije pošaljite na i-mejl mojalepabasta@adriamedia.rs, a najlepše ćemo objaviti u našem časopisu!

Ovo su najlepše fotografije naših čitaoca koje su ušle u uži izbor za novembarsko izdanje časopisa "Moja lepa bašta". Ali ipak, samo jedna slika je pobednik - nju možete videti od 27. novembra 2016. godine kad se izdanje pojavi u prodaji!

Foto: Teodora Trivić

Fotografije prelepih bašti koje krase cvetovi različitih vrsta i raznih boja, kućice za ptice, kutak za odmaranje i čarobna baštenska dekoracija, retko koga mogu da ostave ravnodušnim.

Foto: Vesna Rajičić

Marljivi baštovani, inspirisani jesenjim danima, mogu se pohvaliti pravim remek delima iz svoje baše, a potrudili su se i da svoje uživanje podele sa nama preko ovih čarobnih fotografija.

Foto: Nadežda Marinković

Iako su sve fotografije vrlo lepe i predstavljaju pravu umetnost baštovanstva, ipak će samo jedna moći da odnese pobedu, a to otkrijte u novembarskom broju časopisa "Moja lepa bašta".

Foto: Jasminka Spalajković

FOTOGRAFIJE KOJE SU UŠLE U UŽI IZBOR POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta 

LepaiSrecna Naši vredni čitaoci potrudili su se i sa nama podelili slike svoje baštovanske umetnosti! U novembarskom broju očekujemo pobednika...