Tri predivna video snimka ostaju kao uspomena na toplo leto 2016. godine u Srbiji i deo su naše video veb galerije "Moja lepa bašta" u kojoj objavljujemo vaše filmove načinjene u cvetnim baštama i na uređenim terasama.

Akcija "Biramo najlepšu ružu Srbije" trajala je od 20. maja do 31. avgusta 2016. godine u 12h kada je komisija AMG utvrdila broj pregleda video snimaka.

Za pobednika je proglašen snimak one ruže koji je privukao najviše gledalaca zahvaljujući svim vrstama preporuka koje inače ne bi ni bilo moguće sabrati: Fejsbuk lajkovi, Tviter postovi, usmene preporuke, itd.

Pobednica i najlepša ruža Srbije za proleće-leto 2016. godine je fantastična stablašica "skarlet", koju je Mirko Milijanović, posvećeni baštovan i dobar domaćin iz Lajkovca, Mirko Milijanović, posadio 2013. godine.

Uživaćete u njegovom prilogu i vi!

Nagradni konkurs: najlepše ruže Srbije - ruža stablašica "skarlet" očarava vodopadom crvenih cvetova (VIDEO GALERIJA)

Druga lepotica koja nas je oduševila je ruža "simpatija" koja je porasla čak do drugog sprata jedne zgrade na Mirijevu koju pažljivo uređuju stanari, a snimak nam je poslala Daliborka Stanić, predsednik Skupštine stanara u Ulici Rudija Čajaveca

Pogledajte film i pročitajte priču o "simpatiji".

Nagradni konkurs: najlepše ruže Srbije - ruža "simpatija" na Mirijevu popela se do drugog sprata! (VIDEO GALERIJA)

Treća filmska mini-priča stiže iz Surdulice, gde Jelena Kitanović gaji sve vrste ruža - od stablašica, preko puzavica do mini ruža.

Zašto su njene ruže tako posebne... pogledajte!

Nagradni konkurs: najlepše ruže Srbije - drvored ruža stablašica u mirisnoj bašti u Surdulici (VIDEO GALERIJA)

Za lepe video priloge naše čitaoce nagrađuje lepim baštovanskim nagradama Flora Express, prijatelj vašeg vrta!