Avgustovski broj časopisa "Moja lepa bašta" donosi reportažu o arhitektonskom dragulju u Nikoziji, oblakoderu Tower 25, u čiju je fasadu utkano vise od 6.000 biljaka.

U aktuelnom broju saznaćete i kako se uzgaja baštenski slez, kako da podelite perunike koje slabije cvetaju, kako da obavite letnju rezidbu jabuke i zašto je važno prihranjivanje biljaka preko listova. 

Letnja bašta u jarkim bojama

Šarenilo u leji popravlja raspoloženje, a belo cveće stvara lep kontrast i čini ga još življim.

Osvežavajuće ideje za male parcele

Ako na okućnici nemate mesta za jezerce, fontana od prirodnog kamena i ukrasni bazenčić svuda će se uklopiti i dati novu dimenziju letnjem uživanju.

Biljni rekordi

Više, brže, teže... Ne jure se rekordi samo u Riju – i žive ograde, cvetovi, listovi i plodovi iznenađuju nas „olimpijskim“ rezultatima.

Gardenija, prefinjena lepotica Dalekog istoka

Bila je zaštitni znak legendarne Bili Holidej i omiljen cvet oca psihoanalize Zigmunda Frojda. Dozvolite da zavede i vas!

Bašta Viktora Zlatkovića iz Leskovca

Svoj kutak iz bajke pasionirani ljubitelj cveća Viktor Zlatković stvarao je skoro deceniju. Na samo 2,5 ara nastao je pravi mali raj, u kojem on uživa i dok ga održava i neguje. Njegov rad nagrađen je Specijalnom nagradom za inovativna rešenja na Konkursu za najlepšu baštu Srbije.

Novi broj časopisa Moja lepa bašta u prodaji: kako da uživate u letnjim baštama u jarkim bojama (AVGUST 2016)
LepaiSrecna 

SVE SLIIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

LepaiSrecna U avgustovskom broju Moje lepe bašte saznaćete kako se uzgaja baštenski slez, kako da podelite perunike koje slabije cvetaju, kako da obavite letnju rezidbu jabuke i zašto je važno prihranjivanje biljaka preko listova.