Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veb VIDEO galerija i nagradni konkurs: Najlepše ruže Srbije (POZIV ČITAOCIMA)

Neka u vašim ružama uživa ceo Internet! Pročitajte kako možete da učestvujete u najlepšoj cvetnoj video galeriji...

  Izvor: Foto: Profimedia

Snimite svoju najlepšu ružu mobilnim telefonom ili kamerom i pošaljite je na našu mejl adresu ([email protected]).

Uz snimak pošaljite saglasnost u ovoj formi: Ja (ime, prezime) snimio sam svoju ružu u (mesto gde je film snimljen) i saglasan sam da film bude objavljen na Adria Media TV platformi.

Ukoliko imate veći video koji ne možete da pošaljete direktno na mejl adresu, pošaljite nam ga preko linka  www.wetransfer.com

Napišite nam detalje o svojoj odabranoj biljci - koja je sorta ruže u pitanju, koliko je dugo negujete, šta vam se kod nje najviše sviđa.

Vaš snimak će biti objavljen na Adriamedia.tv platformi i predstavljen u kategoriji "Moja lepa bašta" na sajtu Lisa.rs u okviru Adria Media Group (AMG), a tekst o njemu i video biće podeljeni i na Fejsbuk stranici "Moja lepa bašta". 

Imate pravo da preporučite svoj snimak prijateljima i da podelite članak sa njim na svojim profilima na društvenim mrežama.

Akcija "Biramo najlepšu ružu Srbije" traje od 20. maja do 31. avgusta 2016. godine u 12h kada će komisija AMG utvrditi broj pregleda video snimaka i proglasiti za pobednika snimak one ruže koji je privukao najviše gledalaca zahvaljujući svim vrstama preporuka koje inače ne bi ni bilo moguće sabrati: Fejsbuk lajkovi, Tviter postovi, usmene preporuke, itd.

Pobednik i najlepša ruža Srbije za proleće-leto 2016. godine biće proglašeni na sajtu Lisa.rs - kategorija Moja lepa bašta i to 1. septembra 2016. godine u 12h i nagrađeni lepom baštovanskom nagradom.

NAPOMENA: Ako snimate telefonom, okrenite ga horizontalno.

  Izvor:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije