Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aktuelno

Za ljubitelje baštovanstva: druga prolećna Cvetna pijaca u Novom Sadu

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Ako volite baštovanstvo i želite da sve za svoju baštu pronađete na jednom mestu, onda obavezno posetite drugu prolećnu Cvetnu pijacu 15. i 16. aprila u Novom Sadu, na platou ispred Spensa.

Izvor: Foto: PROMO

Pokret gorana je prošlog petka i subote počeo sa prolećnim ciklusom Cvetnih pijaca. U tom šarenom duhu nastavlja se i ovaj petak i subota, 15. i 16. aprila 2016. godine. 

Pokret gorana Novog Sada organizuje ovu manifestaciju već trinaest godina sa ciljem da svi Novosađani/ke i posetioci Novog Sada na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje njihovih bašta, balkona i domova. I ovog puta, Cvetne pijace će imati dve izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane.

Na prvoj ovogodišnjoj “Cvetnoj pijaci” svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 75 proizvođača cveća i sadnica i 14 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede. Posetioci će naići na veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti njihove domove   

 Planirano je da se naredna "Cvetna pijaca”  organizuje 22. i 23. aprila 2016. godine.

Software:Adobe Photoshop CS5 Windows Created: 2016:04:10 08:56:01
Izvor: Foto: PROMO

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...