DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2022: Ribe muče problemi u braku, Jarčevi da povedu računa o ishrani

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 11. januar.

Youtube/Printscreen/ LeahShutkever

Dnevni horoskop za 11. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da pazite na budžet jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. LJUBAV: Ovnovima u braku drugi deo nedelje donosi rasterećenje i bolju komunikaciju sa partenrom. ZDRAVLJE: Bez većih promena, dosta dobro.

BIK

POSAO: U poslovanju Bik nije spreman za promene. Ne prija vam. Mislite da možete biti van dešavanja. LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. ZDRAVLJE: Osvežite svoj život nekim sportom.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put koji Vi iskeno želite i maštate. LJUBAV: Emotivno Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

RAK

POSAO: Vreme će pokazati šta je dobro za vas. Mogli bi da aktivirate i neke prijatelje koji bi doprineli da se pokrenete više. LJUBAV: Dobar sklad između dve romantične duše. ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.

LAV

POSAO: Situacija na poslu može da se iskomplikuje ukoliko uplićete emocije. Budite realniji prema saradnicima. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama. ZDRAVLJE: Zdravstveno mislite na svoj vid.

DEVICA

POSAO: Intezivno druženje sa prijateljima daće razmišljanje o promenama na polju posla. LJUBAV: Slobodne Device imaće mogućnosti da se nađu u paralelnoj vezi. Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. ZDRAVLJE: Devica u braku će morati da se pozabavi više zdravlju dece.

VAGA

POSAO: Treba paziti da se ne izgubi već postojeći posao ali i novac. Morate da štedite. LJUBAV: Stalno ste u nekoj dilemi, šta da radite, da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne... Morate da napravite presek. ZDRAVLJE: Zdravstveno čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

POSAO: Bavite se poslovima koje vam donose sigurnost, nikako samo brzu zaradu. Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima. LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom delite dugo godina i dobro i zlo. ZDRAVLJE: Dobro osećate.

STRELAC

POSAO: Bilo bi poželjno da se okrenete poslovima saobraćaja ili nekom proizvodnjom. Možete očekivati pomoć jednog Bika. LJUBAV: Strelac u braku ili vezi može da se okrene lakom i slobodnom životu, što nije dobro za zajednicu u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Uglavnom ste dobro.

JARAC

POSAO: Pomirite racio i emociju tako što ćete biti neko ko stvara nove poslovne ideje. LJUBAV: Srećni ste kada su vaši voljeni oko vas. Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od vas. ZDRAVLJE: Smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

POSAO: Iako ste ponekad previše nervozni ovoga puta moraćete da se stabilizujete. Zapravo, da se ozbiljno posvetite novim idejama, ne da to bude samo ideja u vazduhu. LJUBAV: Vi ste u prilici da dajete samo onoliko koliko vi smatrate da to treba da radite. ZDRAVLJE: Opušteni ste. Niste na putu da imate problem sa zdravljem.

RIBE

POSAO: Vrlo ste snalažljivi. Neće biti teško da se poslovno spojite sa osobama koje traže mnogo i kvalitetno. LJUBAV: Morate da pokažete i izvestan ,,agresivni“ deo sebe. Više akcije. Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom. ZDRAVLJE: Zdravstveno vas umor stiže.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna