KOJA BOJA ODGOVARA VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU? Doneće vam sreću i pozitivnu energiju

Svakom horoskopskom znaku odgovaraju dređene boje. Astrolozi su ih odabrali na osnovu karakteristika pripadnika svakog od njih.

Shutterstock

Pronađite nijansu koja će istaći sve vaše kvalitete. Astrolozi su naveli koje boje će se savršeno uklopiti uz energiju svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna su hrabre i nezavisne prirode. Ovnovi su često energični, ambiciozni i imaju jaku ličnost. Veoma dobro im stoje nijanse narandžaste i crvene, koje podstiču na akciju i avanturu. Kada osete da treba da uspore, tu je nežna plava koja dovodi nervni sistem u mirno stanje.

Bik

Ovo je zemljani znak, poznat po svojoj pouzdanosti i praktičnosti i veoma ceni materijalno bogatstvo i udobnost. Nijanse prirode će im pomoći da se osećaju još skladnije: bež, braon i tamno braon tonovi su dobitna kombinacija.

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak. Veoma su radoznali i lako se prilagođavaju, zahvaljujući jakim komunikacionim veštinama. Odgovaraće im energične i ambivalentne kombinacije nijansi: vazdušno plava sa roze, zelena sa belom, energična narandžasta sa mirnom plavom.

Rak

Rak je vodeni znak, predstavnici ovog znaka su emotivni, osetljivi i imaju jaku intuiciju. Veoma su brižni prema svojoj porodici, vole udobnost doma. Peščane nijanse će im pomoći da probude osećaj topline i pripadanja, a u kombinaciji sa plavom su savršena opcija.

Lav

Lavovi su poznati po samopouzdanju, ambiciji i liderskim kvalitetima. Često su u centru pažnje, pa im pogoduju crveni tonovi, ali u balansu sa belom ili bež bojom.

Shutterstock   Ženi rođenoj u znaku lava odgovara crvena boja

Devica

Device su veoma praktične i vole detalje. Pouzdane su i vole rad. Pristaju im osnovne bež i braon nijanse, pomažu im da budu u skladu sa prirodom. Kako je to zemljani znak, dobro se stapa sa baš takvim tonovima.

Vaga

Vaga je vazdušni znak, odlikuje se diplomatijom i šarmom. Važni su im harmonija i pravda, teže saradnji i dogovoru. Nijanse ljubičaste, zlatne, zelene i boje breskve pomoći će im da osete ravnotežu i hramoniju. Vage često pronalaze adekvatne kompromise, pa im odgovara i plava boja u različitim nijansama.

Škorpija

Škorpije su strastvene i odlučne prirode. Pronicljive su i lako osećaju šta druga osoba misli i kako se oseća. Crna će pomoći pripadnicima ovog znaka da naglase misterioznu stranu svoje prirode. Tamni tonovi braon boje doprineće samouverenosti i ozbiljnijem izgledu pripadnicima ovog znaka.

Strelac

Strelac je poznat po optimizmu i ljubavi prema istraživanju. Strelci vole da filozofiraju i teže ličnoj slobodi. Lako privlače ljude svojim idejama. Zelene nijanse pomažu Strelcu da raste i razvija se, a žuta, boja inteligencije, uneće živost i bogatstvo u izgled.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su veoma ambiciozni i disciplinovani. Strelac je spreman da preuzme odgovornost i uvek teži uspehu. Voli da postavlja dugoročne ciljeve u poslu. Kontrast bele i crne će podržati odlučnost Jarčeva. Ova kombinacija je veoma stroga i ostavlja utisak odmerenosti i svedenosti.

Vodolija

Vodolija teži individualnosti, bavi se razvojem inteligencije i drži se humanitarnih vrednosti. Pripadnici ovog znaka su veoma kreativni, nezavisni i vole da traže nestandardna rešenja. Cene prijateljstvo i komunikaciju. Svetle nijanse zelene, roze, plave i boje jorgovana će pomoći da se istakne njihova opuštena priroda.

Ribe

Predstavnici ovog znaka su osetljivi i maštoviti. Imaju duboku vezu sa svojim emocijama i duhovnim delom ličnosti. Intuicija im je veoma izražena, što će se uklopiti uz ružičaste tonove. Nijanse ljubičaste će uneti energiju i dinamiku u njihov život.

Pogledajte i mesečni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva  TikTok/tohpazzz

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.