SENKA RETROGRADNOG MERKURA RAZARA NA SVIM POLJIMA: Ova dva znaka će srušiti do temelja, a evo i do krad traje

Pojave na nebu neće doneti dobre stvari za ova dva znaka.

Shutterstock

Senka retrogradnog Merkura je česta pojava, koja se javi 3,4 puta godišnje. Faza "senke" je mnogo drugačija od samog retrogradnog Merkura, ali suštinski je slična. Sveopšti haos i niz maleroznih dešavanja definišu poeriod pred vama. On će posebno zahvatiti dva znaka, koji se nikako neće snaći u ovoj pojavi. Senka retrogradnog Merkura će trajati do 7. jula.

Nesporazumi u komunikaciji, svađe, razmirice, kvarove tehnologije, automobila i mnoštvo problema na poslu će okarakterisati ovaj period.

Senka retrogradnog Merkura će najviše da utiče na dva znaka, a evo koja su to:

Blizanci

Tokom ovog perioda stvari se odvijaju prebrzo, brže nego što možete da zamislite. Tokom ovog razdoblja ćete morati da obratite posebnu pažnju na međuljudske odnose, a posebno morate da vodite računa kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Postavite realne ciljeve i težite ka njima. Trudite se da vaše zamisli ne budu srušene, jer ćete na tom putu imati mnogo prepreka.

Vodolija

U prethodnom periodu ovaj znak je prošao kroz brojne testove, samopreispitivanje i preslišavanje svojih mogućnosti i talenata. Narednih dana Vodolije će doživeti neverovatnu snagu koja će im pomoći da sve brodolme prevaziđu. Mnogo teških situacija je pred vama, mnogo kriza i svađa, ljubavnih trzavica, koje mogu da vas poremete.

Izvor: Lepa&Srećna