Veoma, veoma je kratak put od slepo zaljubljene devojke do razjarene žene željne osvete, piše Lepa&Srećna. Bar u slučaju lepe turske glumiceAsli Enver (34) koja je Balkan osvojila prirodnošću i šarmom, tumačeći iskrenu, jednostavnu devojku Sureju u hit seriji “Istanbulska nevesta”.

Naime, pre dva meseca iznenada je okončana njena dvoipogodišnja ljubavna priča s pop pevačem Muratom Bozom (38). Njihova ljubav je rođena na setu filma “Moj brat” u kom je igrao i njihov prijatelj Burak Ozčivit, popularni Bali-beg.

Niko ne zna tačan razlog razlaza, ali se verovalo da je bio tih i miran, kako i priliči dostajanstvenoj Asli. Jer ona se nije oglašavala tim povodom, a Murat, pritisnut novinarima, u hodu je kratko izjavio da mu je “Asli veoma dragocena, ali da je tako moralo da bude”.

PROČITAJTE JOŠ: FARUK IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA ŠOKIRAO JAVNOST: nećete verovati šta je turski glumac Ozdžan Deniz uradio posle ženinog porođaja (FOTO)

No, ovih dana mediji su polako rekonstruisali priču na osnovu informacija dobijenih “od izvora bliskih paru”. Ispade da razlaz nije bio nimalo tih. Lepa Asli je, kažu, te nedeljne večeri pre povratka na set u Bursu naprosto poludela. Svađa između njih je  eskalirala i glumica je porazbijala sve stvari u salonu, pa je je pred razjarenom devojkom Murat pobegao u spavaću sobu i zaključao se. 

Kliknite OVDE za nastavak teksta!


A post shared by Murat Boz (@muratboz) on May 12, 2018 at 3:16pm PDT

PageBreak

Ali razlog svađe i dalje se ne zna. Ipak, šta bi do te mere moglo da povredi zaljubljenu ženu? Odgovor se sam nameće: prevara! A u medijima se vrte  različite priče, između ostalih i da se Murat spetaljao sa bivšom suprugom koja se preselila u Ameriku (posle svađe sa Asli odmah je odleteo u Majami gde bivša živi).

Bilo kako bilo te večeri je Asli napustila vilu u elitnoj istanbulskoj četvri zatvorenog tipa u kojoj su zajedno živeli. Stvari nije mogla da ponese jer je bila nedelja i vozač u kvartu je imao slobodan dan. Zato je prespavala kod drugarice i sutradan se vratila po svoje. A i da kazni bivšu ljubav. Pa je tako sa sobom povela i dve mace koje Murat inače obožava. Matiza su usvojili odmah na početku veze, a prošlog leta sa ulice su pokupili i tigrasto mače kome su dali ime Dušeš (iznenadna sreća).

PROČITAJTE JOŠ: POSLE VESTI O RAZVODU, ŽENA BALI-BEGA IZNENADILA SVE: zavirite u dom u kojem žive Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen (FOTO + VIDEO)

I izgleda da joj je osveta uspela jer se Murat ovih dana svima žali da se mnogo uželeo svojih ljubimica te da se nada kako će mu Asli bar jednu vratiti.

Asli to verovatno ne pada na pamet, baš kao ni pomirenje. “Najteži deo ljubavi jeste rastanak”, izjavila je u jednom intervjuu. A ona je to već iskusila.

Naime, sa suprugom Birkanom Sokuluom (čiji su se roditelji iz Sarajeva preselili u Istanbul) razvela se iznenada, na prvom ročištu. Samo mesec dana pre razvoda Asli je na Instagramu objavila fotogtafiju na kojoj je razdragan Birkan nosi na ramenima, a ona pokušava da dohvati visoku granu u njihovom voćnjaku. I onda se dogodilo to nešto što Asli, tvrdoglavi Bik u horoskopu, nikako ne može da oprosti. Otada je prošlo tri godine ali mediji još nisu iščeprkali zašto su se Birkan i  Asli razveli. Možda će u slučaju Murata Boza biti bolje sreće.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna