Zvezda “Istanbulske neveste”, pevač, glumac i reditelj Ozdžan Deniz (45), osim po glumi u istoriju turskih serija ulazi još po nečemu: on prvi iz branše koristi “porodiljsko odsustvo”, piše Lepa&Srećna.

Doduše od 40 dana, ali je u svakom slučaju presedan. Markantni glumac koji u toj hit seriji igra Faruka, najstarijeg sina porodice Boran, nedavno je dobio prvo dete, sinčića kome je dao ime Kuzej (Sever). Ali kako se serija snima u Bursi, a Kuzej sa mamom i pod nadzorom bake Kadrije živi u otmenom istanbulskom kvartu, tata bi ga retko viđao, jer radi po deseti sati dnevno, šest dana sedmično, uz to od Istanbula do Burse ima oko 150 kilometara.

PROČITAJTE JOŠ: ČUDESNA SUDBINA FARUKA IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA: ovo je istina o porodičnoj tragediji turskog glumca Ozdžana Deniza (FOTO)

Očaran sinom i odlučan da u prvim danima što više bude uz njega, Ozdžan je od producenta zatražio “porodiljsko odsustvo”. I dobio ga! Doduše ne u punom smislu te reči, ali u svakom slučaju odlično po Kuzeja i njegovog tatu.

Kliknite OVDE da pročitate kako će serija nastaviti da se snima bez Ozdžana!

PageBreak

Producent je preradio scenario i napravio nov raspored snimanja, pa tokom sledećih 40 dana, počev od 30. aprila,  novopečeni tata snima samo dva dana sedmično. Sve ostalo vreme može da provodi u svojoj velelepnoj vili uz mladu suprugu Fejzu i sinčića. 

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA JE OVAKVU NISTE VIDELI - SEKSI IZDANJE SULTANIJE HUREM OSTAVLJA BEZ DAHA: pogledajte prelepu haljinu turske glumice Merjem Uzerli (FOTO)

Najbolje je to što se za 40 dana završava prva sezona serije koja je osvojila ceo Balkan, pa su pred Ozdžanom još dva-tri slobodna meseca. Za fino porodično uživanje.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna