Lepa turska glumicaNur Fetahoglu (37), nesrećna Mahidevran iz “Sulejmana Veličanstvenog”, ponovo proživljava najlepše i najuzbudljivije trenutke u životu, pišu turski mediji. Naime, Nur i njen suprug, biznismen Levent Veziroglu čekaju dete, piše Lepa&Srećna. Par već ima dvogodišnju ćerkicu Elisu pa se nada da će sada dobiti sina. 

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA IZNENAĐENA! ŠARMANTNI GLUMAC DOBIO DETE SA 20 GODINA MLAĐOM ŽENOM: Kahraman iz serije Sudbina objavio prvu sliku sina (FOTO)

Nur se i ovog puta potrudila da vest o trudnoći dugo ostane tajna jer se opsesivno plaši uroka. Tako je skoro godinu i više dana lice male Elise krila od javnosti, ali je odnedavno njene fotografije počela da postavlja na društvene mreže. Slatka devojčica mnogo liči na mamu, a sudeći prema slikama prava je mamina i tatina priceza, radoznala i aktivna.

Kliknite OVDE da pročitate razloge zbog kog je brak Nur i Leventa stajao na klimavim nogama!

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf) on Apr 5, 2018 at 10:55pm PDT

PageBreak

Da podsetimo, Nur i Levent su se venčali 2013. godine na raskošnoj ceremoniji priređenoj u njihovoj vili, ali su se godinu kasnije razišli, a u februaru 2015. i razveli. Mediji su tada pisali da je do neslaganja došlo po pitanju dece: Nur, koja ima četiri sestre, strasno je želela proširenje porodice, ali Leventu to nije odgovaralo. No, ljubav je pobedila, par se pomirio i godinu kasnije na svet je došla mala Elisa. Ovog puta očigledno takvih problema nije bilo.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU SLOBODU MIĆALOVIĆ NIKADA NISMO VIDELI: nećete verovati šta je srpska glumica spremna da uradi zbog lepote (FOTO)

Naprotiv!  

“U svakom trenutku je verno uz mene kao snažno drvo”, napisala je Nur o svom mužu.

Tekst: M. Ranisavljević  

Izvor: Lepa&Srećna