Popularni glumac i pevač Ozdžan Deniz (45), Kahraman iz serije "Sudbina", važio je za najvećeg turskog zavodnika zbog kojeg su mnoge lepotice ostale ucveljene. Ali kako to u životu biva, markantni Ozdžan je u srednjim godinama naišao na onu pravu, a to je dvadeset godina mlađa Fejza Atakan, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DOGODILO SA LICEM LEPE SULTANIJE HUREM: turska glumica Merjem Uzerli posle plastične operacije ne liči na sebe (FOTO)

Fejza je ostala trudna, pa je sredovečni zakleti neženja konačno pristao na bračne okove. Venčali su se na intimnoj  ceremoniji pre oko mesec dana, a u nedelju 29. aprila 2018. na svet je stigao njihov sinčić. Tata je odmah na društvene mreže postavio fotografiju na kojoj ga bebac drži za ruku uz komentar:   "Stiglo moje čudo. Ne mogu opisati kako se osećam."

PROČITAJTE JOŠ: ZGODNI BALI-BEG UHVAĆEN S PLAVUŠOM: video snimak šokirao Tursku, omiljeni glumac Burak Ozčivit na snimanju bez žene (VIDEO)

Koliko je beba teška i kako će se zvati verovatno će kasnije objaviti. Sad je, možda, poput Dordža Klunija na sedativima.


Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 29. Апр 2018. у 4:05 PDT

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & srećna