"Sjajna i zaslužena pobeda", "Misija ispunjena" i "Veličanstveno i neponovljivo", reči su kojima su prve čestitke izrečene Novaku Đokoviću odmah nakon osvajanja pehara na francuskom teniskom turniru na Rolan Garosu 5. juna 2016. godine. Uputili su ih Majkl Devenport, Boris Beker, Aleksandar Vučić...

Međutim, s posebnom pažnjom pratile su se i poruke supruge Jelene Đoković, koja je danima pre toga privlačila pažnju naše, ali i svetske javnosti, pišeLisa.rs.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena, žena koja je uvek uz Novaka: 3 stvari koje Francuzi i ceo svet žele da znaju o madam Đoković (FOTO)

Jelena se, kao i mnogo puta do sada, pokazala itekako dostojnom te pažnje, jer je za prvu Tviter poruku tog dana odabrala retvit Lore Henri sa "10 rečenica koje treba koristiti da bi se um pripremio za razvoj".

  • Umesto: "Ne ide mi ovo", pokušajte da pomislite sledeće: "Šta ja to, zapravo, propuštam da uradim?"
  • Umesto: "Fenomenalna sam u ovome", pomislite: "Na pravom sam putu."
  • Umesto: "Odustajem", pomislite: "Poslužiću se nekom od strategija koje smo naučili."
  • Umesto: "Ovo mi je preteško", pomislite: "Za ovo će biti potrebno i vremena i truda."
  • Umesto: "Prosto ne mogu da naučim matematiku," kažite sebi: "Izvežbaću mozak za matematiku."
  • Umesto: "Pogrešila sam", pomislite: "Greške mi pomažu da bolje učim."
  • Umesto: "Ona je tako pametna. Ja nikad neću biti tako pametna", pomislite: "I ja ću otkriti kako ona to radi."
  • Umesto: "Ovo je sasvim dobro", pomislite: "Da li je ovo zaista moj najbolji rad."
  • Umesto: "Plan A nije uspeo", pomislite: "Dobro je da ima toliko slova u azbuci!"

Jelenin "selfi" pred sam početak meča uključio je mnoge ljude - uz Novakovog rođenog brata Marka koji je sedeo uz nju, tu su i ostali članovi tima ali i brojna publika koja je "stala" u kadar načinjen uz pomoć "selfi stika".

PROČITAJTE JOŠ: U domu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića: ovo je omiljeni kutak kojem se Jelena najviše obraduje kad stigne kući (FOTO)

Završna poruka, posle meča, opravdala je u potpunosti Jelenin imidž uspešne ali i skromne žene koja je uvek spremna da podeli sreću i zasluge sa svima iz tima:

"Želela bih da možemo da damo po jedan pehar svakoj osobi koja nam je pomogla na ovom putu... Svako od njih je toliko važan! Hvala vam!", napisala je Jelena.

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: K. I.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Novakova pobeda na Rolan Garosu 5. juna 2016. godine ostaće zauvek zapamćena, ali je i njegova supruga Jelena Đoković zaslužila tog dana divljenje svojim fantastičnim porukama na Tviteru!