Svi ukućani u domu Novaka Đokovića imaju svoj omiljeni kutak!

Već smo se slatko nasmejali videvši kućnog mezimca Pjera kako uživa na terasi u traci koju inače najbolji teniser sveta koristi za joga istezanja, a brojne pohvale dobila je i Jelena Đoković kad je objavila sliku malog muzičkog kutka u kojem uživa sa sinčićem Stefanom.

PROČITAJTE JOŠ: Novak nas nasmejao, a Jelena raznežila: ovako se bračni par Đoković sprema pred dodelu nagrada Laureus

PROČITAJTE JOŠ: Jela po ukusu Novaka Đokovića: đuveč bez glutena (RECEPT + JELA S MESOM)

PROČITAJTE JOŠ: Astrolozi otkrivaju tajnu uporednog horoskopa: da li će Jelena i Novak Đoković zajedno dočekati starost

Supruga Novaka Đokovića bila je i vrlo iskrena kad je podelila sa svojim fanovima na Instagramu fotografiju radnog kutka. "Pravim tipičnu grešku kad radim", napisala je tad Jelena. "Kako bih bila što produktivnija i efikasnija, stavim na sto sve što će mi možda zatrebati i to tako blizu da ne moram da ustajem od stola i tako prekidam posao. A sve što mi treba je hrana, kao što vidite."

Jelena ima sreće, kako i sama kaže, što je reč isključivo o zdravoj hrani, ali napominje da je to ipak vrlo loša navika jer treba ustati na svakih sat i po!

Međutim, kutak kojem se Stefanova mama najviše obraduje je njen mali ugao sa slikama.

PROČITAJTE JOŠ: Šta danas kuva Novakova žena: hranljiva supa od zdravih namirnica po receptu Jelene Đoković (FOTO)

Na povratku iz Luksemburga gde je učestvovala na međunarodnoj konferenciji o informacionim tehnologijama, Jelena je objavila sliku zanimljive police na kojoj je njen aktuelni izbor naslova i izdanja, okružen orhidejama.

"Dome, slatki dome" i "Mama se vratila" su dva heštaga koja su oduševila fanove... kako se vama dopada ova kombinacija cveća i nauke?

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Dome, slatki dome! Ko se ne bi obradovao ovako lepo uređenom domu... ni Jelena Đoković ne može da odoli divnoj kombinaciji cveća i omiljenih knjiga. Pogledajte!