Jelena Đoković, bez šminke, pokisla i zabrinutog izraza lica, nije baš slika koju često vidimo.

Međutim, baš je takav njen portret u kabanici, na tribini Rolan Garosa gde je dva kišna dana u maju 2016. godine bodrila svog supruga Novaka Đokovića obišao je svet, a koliko se internacionalni mediji interesuju za nju dokazuje i tekst koji je francuski portal Elle objavio 25. maja, piše Lisa.rs.

PROČITAJTE JOŠ: Astrolozi otkrivaju tajnu uporednog horoskopa: da li će Jelena i Novak Đoković zajedno dočekati starost

"Ko je ta mlada plavuša koju ponovo vidimo na Rolan Garosu?", pita se francuska novinarka Elodi Peti. Evo rezimea njenih odgovora...

Jelena Đoković je Novakova prva ljubav.

Upoznali su se u Beogradu, pre deset godina. Dok je ona studirala u Italiji, a on igrao tenis na turnirima po celom svetu, ljubavni par je preživeo razdaljine. Danas je Jelena uvek prisutna na tribinama sa kojih bodri Novaka. U 2014. godini, Jelena se udala za svog voljenog tenisera i iste godine mu rodila sina Stefana.

PROČITAJTE JOŠ: U domu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića: ovo je omiljeni kutak kojem se Jelena najviše obraduje kad stigne kući (FOTO)

Jelena Đoković je direktorka Fondacije Novak Đoković.

Kako piše i na njenom Tviter profilu, Jelena Ristić je postala i direktorka Fondacije Novak Đoković. Cilj je promocija obrazovanja u Srbiji i pomoć deci koja imaju lošije uslove. Jelena  opisuje svoj posao kao nešto što je "veoma ispunjava".

PROČITAJTE JOŠ: Ovako jede šampion: evo šta se nalazi u jelovniku Novaka Đokovića

Jelena Đoković je novinarka posebne vrste.

U 2015. godini, Jelena Đoković je lansirala i magazin "Original", na srpskom jeziku. Pozvala je da brojne poznate ličnosti iz sveta politike, mode i drugih oblasti da pišu za njega, a na jednoj od naslovnih strana osvanula je slika manekenke Karli Klos. Jelena voli modu, a na venčanju je nosila kreaciju Sare Barton, kreativne direktorke modne kuće "Aleksandar Mekvin".

Uz sve ove titule i uloge, Jelena ima još jednu poziciju koju niko na svetu ne može da osvoji - mesto navijača broj 1 na tribini kraj terena na kojem igra njen voljeni suprug.

PROČITAJTE JOŠ: Odmor za tatu i sina: pogledajte kako Novak Đoković uživa sa Stefanom u dvorištu punom zelenila i cveća (FOTO)

Kiša? Kiša... kako za njega, tako i za nju.

JOŠ PRELEPIH SLIKA JELENE I NOVAKA ĐOKOVIĆA POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

PROČITAJTE JOŠ: Najlepše toalete sa Novakovog i Jeleninog venčanja: crveni tepih Sveti Stefan

Tekst: K. I.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Jelena Ristić, udata Đoković, nije u centru pažnje samo srpskih medija, već joj i svetski portali posvećuju veliku pažnju...