Markantni turski glumac Kenan Imirzalioglu (44), neodoljivi Ezel iz istoimene serije, 16. maja proslavio je dvogodišnjicu braka sa 13 godina mlađom koleginicom Sinem Kobal, piše Lepa & Srećna.

Za tu priliku Kenan je iznajmio brod i sa suprugom i najbližim prijateljima otisnuo se na krstarenje duž egejske obale.

Najlepša svadbena torta na turski način: Sinem i Kenan Imirzaliouglu proslavili venčanje tortom na 5 spratova...

Daleko od Istanbula želeo je da se opusti i proslavi svoj najlepši dan u životu, kako kaže, ali i da se oporavi od kraha serije “Fatih” u kojoj je tumačio naslovnu ulogu, sultana Mehmeta u istoriji poznatog kao Fatih jer je osvojio Konstantinopolj, tj. Carigrad. Iako je serija rađena sa ogromnim budžetom i najboljim turskim glumcima, prikazane su samo četiri epizode i onda je ceo projekat stopiran. Tako se i Kenan prvi put u karijeri suočio sa neuspehom jer su sve njegove ranije serije trajale po nekoliko sezona. Nešto pre njega isto razočaranje je iskusila i Sinem čija je serija “Licem u lice” skinuta s programa nakon druge epizode.

No, očigledno njih dvoje jedno drugom pomažu da to teško iskustvo što lakše prebrode. Kenan, do pre nekoliko godina zakleti neženja koji je govorio da je “ljubav emocija koja vrlo brzo sagori”, nedavno je u jednom intervjuu prvi put javno progovorio o svojim osećanjima i vezi sa Sinem.

- Kad sam sreo Sinem, sa mojim srcem, mojom dušom i mojim telom nešto se dogodilo. Shvatio sam da sam pronašao svoju srodnu dušu.  Otac mi je jednom rekao da muškarac bez supruge nije muškarac, ali tada to nisam razumeo. No, kad sam se oženio, osetio sam kao da sam postao potpun. Kad je nešto nedostajalo i da sam to nešto našao. Zajednica daje posebnu snagu i mir. Izuzetan je osećaj ko dođeš kući i ona te dočeka, ili pak ti nju dočekaš. Brak je divan kad nađeš pravu osobu.

DA POGLEDATE PRELEPE SLIKE SA VENČANJA LEPE SINEM I ZGODNOG KENANA, KLIKNITE OVDE!

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna

PageBreak

NAJLEPŠU SLIKU SINEM SA JEDRENJA NA GODIŠNJICI BRAKA POGLEDAJTE OVDE!

PageBreak

JOŠ SLIKA SA SVADBE KENANA I SINEM POGLEDAJTE OVDE!

TURSKI GLUMAC NAPRAVIO SKANDAL: evo zašto je EZEL platio 15 000 evra da slike njegove žene sa bivšim dečkom nestanu zauvek (FOTO)

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal) on Jul 8, 2017 at 5:31am PDT

PageBreak

KLIKNITE OVDE DA LISTATE SLIKE!

160 000 lajkova za romantičnu sliku šarmantnog Ezela: evo kako Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu uživaju u ljubavi (FOTO)