"Ne možemo učiniti ništa veliko - samo male stvari s velikom ljubavlju." - Majka Tereza

Mars i Venera su 1. septembra 2015. godine mladić i devojka koji, zahvaljujući, ulasku Jupitera u Devicu i Merkura uVagu, sada znaju da je čvrsta osnova braka i dalje neuzdrmana i nikakvo pomodarstvo to ne može uništiti.

I zato će isplanirati venčanje! To su roditelji koji su shvatili da će svoju decu izvesti na pravi put, samo ako su zajedno... A šta reći o Jupiteru u Devici? U osnovi, to je služenje, požrtvovanje radi opšte koristi drugih, to su oni trenuci kada nije lako, ali je bitno. 

Na nebu će tokom septembra sve one akcije koje smo nestrpljivo iščekivali, sada postati mnogo realnije, staloženije planirane i detaljnije izvedene. Naravno, večiti perfekcionizam Device, sada će mnoge vraćati samokritici, ali nije li i vreme za to? Možda primećujemo kako sve više ljudi sebi svesno i nesvesno, dozvoljava razne propuste, a ne bi trebalo.

Devica je onaj znak bez kojeg nam svakodnevni život ne bi ovako izgledao. Bili bismo mnogo više prepušteni sebi, jer ne bi bilo onih od kojih očekujemo nesebičnu pomoć i podršku.

Jupiter u Devici, sa Uranom u Ovnu i Saturnom u Strelcu mogao bi doneti korenite promene baš tamo gde su najpotrebnije i najbitnije, u škole, vrtiće, bolnice, administrativne ustanove, a u nas useliti težnju da svojom disciplinom i trudom učinimo svoje okruženje boljim i lepšim mestom za život.

Horoskop za sve znake i prognoze za septembar 2015. godine pročitajte u Astro kutku. Detaljniji horoskop pročitajte u Lisi koja je na kioscima od 28. avgusta 2015. godine.