Posao: Septembar u vaš život unosi one pozitivne promene i dešavanja koja ste odavno očekivali, ali nisu vam se dešavale. Jupiter u vašem znaku jeste po tumačenju astrologa, „u padu“, ali ste vi skromni i samokritični, pa vam to neće teško pasti i tačno znate da realno procenite moguće i nemoguće stvari. Dakle, završićete sa nekim uzaludnim poslovima, kontaktima i trudom koji nije dao rezultate. Posle 26.septembra, kada Mars uđe u vaš znak, bićete oduševljeni sa koliko lakoće dolazite do rezultata za koje vam je ranije trebalo mnogo više truda.

Ljubav: Vaša ljubav je uvek dobrim delo racionalna i vi stojite sa nogama na zemlji. Vi znate šta vam treba, a šta ne. Zvezde su vam naklonjene u izboru prave osobe, ali nemojte biti strogi prema sebi i umanjiti vašu sreću, jer nije baš sve onako kako ste želeli. Moguće je da se mnogi od vas odluče na brak, a kako se u XXI veku, forma braka suštiniski promenila, pa to više ne mora biti konvencionalan brak, nego i zajednički život, moguće je da donesete baš takvu odluku.Neki će proširiti svoju prodicu još jednim malim članom, u sledećih godinu dana.

Zdravlje: Disciplinovani ste kada je zdravlje u pitanju, ali ponekad vas sve to pomalo iznervira, pa ne znate kako da rešite svoje komplikovane obaveze i uskladite ih sa principima zdravog života. Ne brinite previše zbog toga. Samo budite spontaniji u organizaciji svog dana i ne morate poštovatisve planove po svaku cenu, dajte sebi i malo praznog prostora, kako biste uživali u svakom trenutku opuštanja.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31