Posao: Nije vam svojstveno da volite da rizikujete, pa birate uvek sigurnije poslove i volite osećaj da negde pripadate i imate dobru saradnju sa kolegama. Septembar pred vas donosi novu poslovnu ponudu koju nećete moći lako odbiti, jer će biti baš ono što ste dugo očekivali. Sve će početi nekako skriveno i nezvanično, ali će vrlo brzo postati jasno. Problem koji može nastati oko učenja nečeg potpuno novog što deluje kao da nećete lako moći da savladate, nastaće posle 18.septembra, a u tom periodu možete izgubiti dosadašnji posao, ili ga svojom odlukom napustiti, ali to neće biti gubitak za vas, pošto vam u susret ide bolja prilika.

Ljubav: Bilo da ste u vezi, ili zaista sami, imaćete osećaj samoće i usamljenosti i to će vam poprilično smetati, jer ćete imati osećaj kao da vam nešto nedostaje. Komunikacija i osećaj neshvaćenosti, pratiće vas dobar deo meseca septembra. To je posledica ponovnog pomračenja Meseca  u vašem znaku, 28.septembra. Ali kako u svakom lošijem periodu ima i nešto dobro, možda ćete prvi put spoznati kako zapravo možete najbolje profunkionisati u dvoje. Nesigurnost koja već duže vreme prati vaše polje emocija, sada dolazi do samog kraja. Morate da odlučite šta i kako želite i da ne očekujete da sesituacija reši sama od sebe.

Zdravlje: Uvek kada se planete nalaze u dvanastom polu od vašeg solarnog znaka, slabe tačke vašegorganizma dolaze do izražaja i kako vaš znak upravlja bubrezima, moguća je sporija funkcija bubrega i zato je potrebno ishranom i unosom tečnosti regulisati taj problem.Dakle, važno je piti što više vode i čajeva, a potpuno smanjiti unos alkohola, masnoća, ili nekih nepoželjnih materija, čak i preventivno, ako ne osećate nikakve tegobe.

Horoskop radi Tatjana Drobac, tatjanadrobac@hotmail.rs, 062 858 83 31