Nije lako osmisliti dizajn enterijera koji će se dopasti buntovnim tinejdžerima. 

Roditelji će se, naravno, brinuti da "dete ima zdravu i udobnu stolicu, radni sto, ležaj" u kojima će se mladi organizam koji raste "kao iz vode" pravilno razvijati. Tinejdžer će, međutim, tražiti da se "sve ofarba u crno!!!" i da mu se obezbedi dovoljno praznih površina na koje će moći da lepi svoje omiljene postere, uvežbava grafite i menja umetničke pravce iz dana u dan.

Više: Uređenje potkrovlja: spavaća, dnevna i radna soba pod kosim krovom

Sobu koju vam predstavljamo osmislio je bloger "slavyxa" i čini nam se idealnim odgovorom na zahteve kako roditelja tako i srećnog tinejdžera koji će u njoj pronaći ostvarenje svog sna.

Zabavni panoi i plutane površine zatvaraju veliki plakar u kojem će biti dovoljno mesta za garderobu, radni kutak je izuzetno moderan, ali su zidovi i ležaj pomalo pank i vrlo "cool", a jednostavnost dizajna omogućiće vam da menjate detalje vrlo često i pratite razvoj deteta koji će iz dana u dan ulaziti sve dublje u svet odraslih.

Uživajte u galeriji slika i... srećno!

Izvor: Lisa / Moj stan

Više: Naučite psihologiju boja: koje boje treba da budu tanjiri, a koje vaša radna soba

LepaiSrecna Šta god da predložite svom tinejdžeru, on će vam reći "neeee". Ali ovakav predlog za sobu neće moći da odbije, garantujemo...