Od kada je holandska blogerka Šarlota Groneveld nosila zelenu haljinu brenda Kitri, njene fotografije su obišle društvene mreže, a oduševljenje dama je iz dana u dan sve više raslo.

PROČITAJTE JOŠ: TESNE FARMERKE VIŠE NISU U MODI: hit model farmerki za proleće i leto 2018. godine odlično stoji svakoj ženi

Tako je pre samog lansiranja haljine na tržište, ona dobila listu čekanja od čak 800 ljudi, te nezvanično dobila titulu najpoželjnijeg odevnog komada sezone.

Zelena haljina sa cvetnim dezenom seže do sredine listova, a nadograđena je trendi detaljima - plisir suknjom, kaišom oko struka i skrivenim kopčanjem, nalik dugačkoj košulji.

S obzirom na to da su raskošni cvetni dezeni i lepršavost materijala glavni trend za proleće/leto, haljina britanskog brenda zadovoljava sve kriterijume koji se odnose na estetiku i udobnost. Takođe, ona se može nositi sa patikama, baletankama, cipelama, te odlično uklopiti sa svakim modnim stilom - od kežual, do sportske elegancije.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE TAJNA NJENOG STILA! ZAŠTO JE MEGAN MARKL TAKO DOBRO OBUČENA: sa ovih 6 modnih detalja svaka žena će izgledati kao princeza

"Zelena boja ima svoj momenat, sveža je i direktna, a lako ju je kombinovati i pristaje svim bojama tena. Mislim da je ova haljina popularna jer je tako svestrana. Ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti.

KAKO IZGLEDA HALJINA IZ PROFILA, POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Možete je nositi na poslu, ali i za vikend. Možete joj dati opak "luk" uz patike, ili glamurozan uz štikle", izjavila je Heni Kim, dizajnerka koja stoji iza brenda. 

PROČITAJTE JOŠ: CEO INTERNET BRUJI, KO SE LEPŠE OBUKAO ZA USKRS: princeza Kejt Midlton i kraljica Leticija od Španije oduševile sve žene


A post shared by KITRI (@kitristudio) on Mar 26, 2018 at 9:05am PDT

Izvor: B92