Kejt Midlton i kraljica Leticija verovatno su najzanimljiviji modni uzori iz kraljevskih porodica, pa se ponekad čini kao da se između njih vodi mali modni duel! Tako je bilo i kada su se članovi britanske i španske kraljevske porodice uputili na tradicionalnu uskršnju misu misu 1. aprila 2018. godine.

Očekivano, sve oči bile su uperene u dve moderne dame, a modni kritičari ocenjuju - koja je bila lepše odevena za Uskrs?

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE TAJNA NJENOG STILA! ZAŠTO JE MEGAN MARKL TAKO DOBRO OBUČENA: sa ovih 6 modnih detalja svaka žena će izgledati kao princeza

Britanska kraljevska porodica tradicionalno se okupila u dvorcu Vindzor. Zajednički odlazak na uskršnju misu zabeležili su i fotografi, a najviše zanimanja izazvalo je pojavljivanje vojvotkinje od Kembridža koja bi trebalo da krajem aprila rodi treće dete.

Lepa Ketrin napravila je mali modni zaokret pa je za ovu priliku odabrala tamnosmeđu kombinaciju upotpunjenu salonkama i torbom u bež nijansi. Inače je za pojavljivanje na uskršnjoj misi uvek birala svetle odevne kombinacije i pastelne nijanse.

PROČITAJTE JOŠ: HIT NOVE VENČANICE najlepši modeli venčanica za 2018. godinu (FOTO)

Na okupu je za Uskrs bila i španska kraljevska porodica koja je boravila u Palma de Majorci. I njihov odlazak na misu nije prošao bez radoznalih  fotografa koji su zabeležili i novu odevnu kombinaciju kraljice Leticije.

Kraljica je nosila trendi tamnoplave pantalone efektno ukrašene srebrnim dugmićima u kombinaciji sa romantičnom tačkastom bluzom i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Izdanje je zaokružila ružičastom torbom.

Kliknite OVDE da pogledate ove dve trendi modne kombinacije!

Tekst: D. Š. 

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Za katolički Uskrs u Engleskoj i Španiji fotografi su uslikali trudnu princezu Kejt i špansku kraljicu Leticiju u odličnim odevnim kombinacijama. Koja se vama najviše sviđa?