Kejt Midlton treba da se porodi u aprilu, a prvi put se jasno vidi trudnički stomak engleske princeze, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SIN KEJT MIDLTON POSLAO PISMO DEDA MRAZU: evo kakav je poklon princ Džordž poželeo za Novu godinu (FOTO)

Iako više ne može da nosi uske haljine koje joj ističu struk, Kejt je sada postala prava ikona stila kada je u pitanju moda za trudnice. Princeza je nedavno posetila jednu humanitarnu organizaiju za pomoć mladima i porodicama u severnom Kensingtonu. Za ovu priliku Kejt je obukla trudnički kaput u boji vina koji joj savršeno stoji.

Ovaj jednostavan kaput oduševio je mnoge modnekritičare, a jedino što ga čini jedinstvenim jeste crni paspul na rukavima, duž kopčanja i na džepovima. Uz ovaj kaput Kejt je iskombinovala crne čarape, torbu i cipele na štiklu.

Međutim, modna kreacija u kojoj Kejt izgleda najkrupnije do sada i u kojoj se jasno vidi trudnički stomak nastala je samo dva dana posle posete dobrotvornoj organizaciji!

Kliknite OVDE da pogledate sliku na kojoj Kejt Midlton izgleda najkrupnije i nosi HIT crni kaput!

NIKAD NIJE BILA KRUPNIJA, A STOMAK JE PRVI PUT JASNO VIDLJIV: pogledajte kako TRUDNA Kejt Midlton nosi dva HIT zimska kaputa (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Kejt se 14. decembra pojavila sa ostalim članovima kraljevske porodice u katedrali na obeležavanju jedne važne nacionalne godišnjice. Za tu priliku Kejt je obukla crni kaput sa duplim kopčanjem, jednostavnom kragnom i džepovima. Kaput je strukiran, ali se širi od struka ka dole i u njemu se jasno ističe trudnički stomak

Mnoge je začudilo kako se Kejt našminkala za ovu priliku, jer je iskoristila jači ajlajner nego obično, a mnogi su prokomentarisali da u ovakvom stilu, sa takvom šminkom podseća na pevačicu Adel. Uz kaput Kejt je iskombinovala teget rukavice, crni šešir, teget torbu i jednostavne cipele na štiklu.

Sada je napokon dokazano i završeno sa glasinama da Kejt nije bila trudna i da je engleske naslednike rodila surogatmajka, a ne sumnjamo da će nas englesak princeza iznenaditi još mnogim zanimljivim trudničkim modnim kombinacijama!

Sve slike Kejt Midlton pogledajte u FOTO galeriji!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Kejt Midlton je napokon pokazala trudnički stomak, a žene širom sveta očarala je sa dva divna zimska kaputa!