Kakvu modu i koje dizajnere voli Kejt Midlton dobro je poznato, kao što je poznato i da svaki komad koji vojvotkinja od Kembridža obuče u javnosti bude rasprodat u kratkom roku.

O njenim make up rutinama i sadržaju kozmetičke torbice ne zna se puno, ali dobro je poznato koji proizvod Kejt sigurno nema u kozmetičkoj torbici.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE OBJAVE TRUDNOĆE: da li je engleska princeza ovom haljinom otkrila pol bebe? (FOTO)

Naime, vojvotkinja nikada ne nosi upadljiv lak za nokte, baš kao što takav manikir nikada nema ni kraljica i to je još jedno od nepisanih pravila kojih se supruga princa Vilijama mora pridržavati.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO VILIJAM I KEJT MIDLTON STALNO KLEČE KAD SE OBRAĆAJU DECI: ovo je tajna kraljevska tehnika za vaspitavanje dece (FOTO)

Kako piše Marie Claire, ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno da nose upadljive lakove jarkih boja, a dozvoljeno je jedino koristiti one koji izgledaju prirodno. Poznato je da kraljica već dugo nosi jedan isti lak za nokte, a njega je stavila čak i Kejt na dan svog venčanja. 

Nakon ove informacije kozmetički saloni bi mogli ostati bez posla ako i ovo postane trend koji će slediti obožavateljke Kejt Midlton.

Prilagođeno sa: Večernji.hr