Engleska princeza Kejt Midlton teško je podnosila trudnoću, ali nakon što je počela da se pojavljuje u javnosti svi nagađaju pol nove kraljevske bebe, piše Lepa & srećna.

Kejt i princ Vilijam već imaju dvoje dece, princa Džordža (4) i princezu Šarlot (2), a vest o trećoj trudnoći princeze oduševila je celu Englesku. Međutim, Kejt još uvek nije otkrila pol deteta.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO KEJT MIDLTON NIKADA NE LAKIRA NOKTE KAO DRUGE ŽENE: manikir za kraljice i princeze mora da izgleda ovako!

Kada se nedavno pojavila u nežnoplavoj haljini svi mediji su pisali da je reč o dečaku. Ali, Kejt je ceo svet stavila u dilemu kada je obukla haljinu roze boje i tako možda nagovestila da očekuje devojčicu.

Kako bi rešili dilemu mediji i obožavaoci kraljevske porodice su odlučili da saznaju pol bebe uz pomoć kinskog kalendara rođenja ili kalkulatora. Smatra se da je ovaj kalendar baziran na kineskom lunarnom kalendaru, a ovakav tip kalkulatora možete pronaći besplatno na Internetu

Kliknite OVDE i saznajte da li će Kejt Midlton roditi dečaka ili devojčicu!


PageBreak

Važno je da označite godine rođenja majke, datum začeća ili datum termina za rođenje deteta i kalkulator izračuna kog pola je vaša beba.

Na ovaj način pol može da sazna svaka trudna žena, ali treba da znate da ovaj test nije zasnovan na naučnim dokazima niti je testiran od strane lekara, ali ipak može da vam posluži za zabavu i da vam zagolica maštu.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO VILIJAM I KEJT MIDLTON STALNO KLEČE KAD SE OBRAĆAJU DECI: ovo je tajna kraljevska tehnika za vaspitavanje dece (FOTO)

Ako ste mislili da je Kejt roze haljinom otkrila sve varate se, jer je kineski kalkulator pokazuje da će u aprilu 2018. godine kraljevskoj porodici sreću doneti DEČAK!

Ostaje da vidimo da li je ovaj test tačan, a u svakom slučaju zabaviće svaku buduću mamu.

Izvor: Lepa & srećna